Join our team

Hai să lucrezi cu noi la cele mai frumoase și smart casual restaurante din București!

Suntem o familie

În echipa noastră găsești colegi care au început ca ospătari, barmani sau bucătari, iar astăzi ocupă poziții de management. Alături de uniforma smart casual am lansat moda zâmbetului obligatoriu și răspunsul "noi vă mulțumim!" ca monedă de schimb pentru cuvintele de apreciere venite din partea oaspeților.

Credem în Ospitalitate

CALITATE

ca fundament
al fiecărei acțiuni

NATURALEȚE

și autenticitate în fiecare
lucru pe care îl facem

INTEGRITATE

și responsabilitate pentru a oferi
întotdeauna tot ce avem mai bun

INIȚIATIVĂ

în a căuta cele
mai bune soluții

Fii și tu Smart Casual!

Ne bucurăm să oferim stabilitate și susținere oamenilor cu ajutorul cărora am crescut și creștem în fiecare zi! De aceea am gândit un pachet complet de avantaje și beneficii care să îți facă viața mai ușoară și mai frumoasă!

  • Echilibru

    Vei avea stabilitate financiară și venituri mari, fiindcă suntem vizitați zilnic de peste 800 de persoane!

  • Siguranță

    Vei fi angajat cu carte de muncă și îți vei primi întodeauna salariul la timp. De acum vei putea accesa creditul la care știm că te gândești de ceva vreme!

  • Recunoaștere

    Vei fi recompensat lunar pentru rezultatele tale prin premii și bonusuri care te vor ajuta să investești în viitorul tău!

  • Susținere

    Vei primi explicații clare despre ceea ce ai de făcut, fiindcă ne ocupăm încă din prima zi de pregătirea ta profesională! Și nu ne oprim aici fiindcă îți oferim traninguri interactive și constante!

  • Încredere

    Vei fi ascultat și vom pune accent pe părerea ta, pentru că noi credem că cele mai bune idei vin de la oamenii care vor să îmbunătățească mediul în care lucrează!

  • Prietenie

    Vei lucra într-un mediu prietenos, în care te vei putea dezvolta și promova cu viteza luminii!

HAI ÎN ECHIPĂ!