Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
14.500.000 €
Neamt ieri, 11:45
...
170.000 €
Bucuresti azi, 18:55
...
200.000 €
Bucuresti azi, 12:50
...
Ialomita azi, 15:05

Anunt inactiv

Oferte servicii, digital marketing agency

50 €
1 / 3

Oferte servicii, digital marketing agency,

50 €
Descriere
agentia re7consulting Romania ofera servicii de marketing online: campanii PPC Google Adwords si Facebook ADS, optimizare SEO on-page si off-page, content marketing, backlinks si Webdesign.
Detalii suplimentare
Re7consulting este o agentie de marketing online din Germania. A fost fondata in anul 2010 in Fulda, iar in 2015 a fost infiintata si agentia din Bucuresti. Experienta noastra ne ajuta sa oferim rezultate exacte pe termen lung. Suntem partener certificat Google si ajutam clientii sa fie remarcati in domeniul online, atat de motoarele de cautare, cat si de potentiali clienti. Agentia este specializata pe mai multe tipuri de marketing online: Search engine marketing, Search engine optimization, Email Marketing, Social media marketing, Content marketing, Marketing afiliat, dar si servicii de web design si web development.

Scopul nostru este sa lucram eficient, sa ne sprijinim clientii prin toate mijloacele de marketing disponibile si sa ne bucuram in acelasi timp de toate posibilitatile pe care ni le ofera domeniul nostru. Un alt obiectiv este sa contribuim la dezvoltarea industriei de marketing online din Romania.

https://www.re7consulting.com/ro/servicii-online-marketing/
35 vizualizari Bucuresti 18 Jul 17 17:30
Video
Anunt inactiv