Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
6 RON
Bucuresti azi, 13:55
...
6 RON
Bucuresti 18 Apr 18:10
...
14 RON
Bucuresti 18 Apr 18:15

Anunt inactiv

Barcuta de nadit / plantat

2.100 RON

Barcuta de nadit / plantat

2.100 RON
Descriere
Barcuta de nadit / plantat confectionata din fibra de sticla are doua cuve cu basculare reversibila si progresiva. Factura si garantie 2 ani.
Detalii suplimentare
Pentru pasionati:Barcuta de nadit / plantat confectionata din fibra de sticla are doua cuve cu basculare reversibila si progresiva. Bascularea bine optimizata face ca nada sa se imprastie foarte bine in jurul forfatului, descarcarea cuvei fiind completa. Modelul are o chila in forma de “V” ceea ce ii confera o inaintare pe apa foarte usoara si o autonomie ridicata.
Modelul este echipat cu o telecomanda cu 6 canale si lucreaza in frecventa 2,4Ghz, acesta oferindu-i un mare avantaj deorece este securizata. Antena este de dimensiuni reduse, iar navomodelul nu are antena externa eliminand riscul de a se agata prin stuf sau a se rupe la transport. Acest model a fost creat la cererea pescarilor in functie de necesitatile lor, am incercat sa fie cat mai compact si sa satisfaca cat mai multe din cererile lor.
Are o lungime de 100 de cm si o latime de 35 cm are o tinuta impecabila pe vant (nu o duce vantul cand este goala datorita liniei pescajului).
Garantie 2 ani.
Factura
1 vizualizari Bucuresti 17 Jul 17 22:00
Anunt inactiv