Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
28 RON
Bucuresti 27 Mar 10:25
...
25 RON
Bucuresti 27 Mar 09:55
...
30 RON
Bucuresti azi, 13:05

Anunt inactiv

Chitosan

130 RON
1 / 1 ...

Chitosan

130 RON
Descriere
Tiens Chitosan este un supliment nutritiv deosebit de eficient în procesul de slabire. Chitosanul blocheaza absorbtia lipidelor prin compactarea moleculelor de grasime într-o masa nedigerabila,
Detalii suplimentare
DESCRIERE
Chitosanul și celuloza sunt cei mai răspândiți carbohidrați complecși din natură, cunoscuți și sub denumirea de polizaharide. Chitosanul se obține din chitină, substanță ce intră în componența exoscheletului crustaceelor, al anumitor insecte, dar și în membrana celulară a anumitor specii de ciuperci. Așadar, chitosanul este un compus natural, non-toxic și biodegradabil, foarte utilizat, datorită proprietăților unice, în biotehnologie, medicina umană și veterinară, dar și în cosmetică. În prezent, tratatele de nutriție îl consideră ca fiind "al șaselea element vital" după proteine, lipide, carbohidrați, minerale și vitamine.

INGREDIENTE
Chitosanul TIENS este extras din cochilia crabilor roșii, având un grad de deacetilare a chitinei de 85% - măsură a înaltei eficacități a produsului, gradul de deacetilare fiind direct proporțional cu potența activității biochimice a substanței active.

Cantitate / Flacon:
100 capsule
1 vizualizari Bucuresti 02 Nov 17 12:19
Video
Anunt inactiv