Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
10 RON
Bucuresti 04 Apr 14:55
...
60 RON
Bucuresti 14 Apr 11:35
...
33 RON
Cluj 16 Apr 11:25

Anunt inactiv

Lumanari decorative parfumate cubix mic

14 RON
1 / 3

Lumanari decorative parfumate cubix mic

14 RON
Caracteristici
Obiecte decorative Altele
Descriere
Lumanari in forma de cub amestecate cu alte culori. Aceste lumanari sunt speciale deoarece fiecare culoare are un parfum distinct si va parfuma incaperea cu arome diferite. Cu un design viu colorat,
Detalii suplimentare
Lumanarile parfumate sunt un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca niciunei case, niciunui eveniment festiv sau a unor evenimente romantice. Lumanarile parfumate produse sub brandul FASC sunt Hand Made in diverse forme, culori si arome pentru toate gusturile sofisticate.

Legendele spun despre printelese care faceau lumanari pentru a lumina calea cavalerilor in armura stralucitoare sau despre lumanari care spun povesti stravechi si sunt facute din ceara pentru a fi turnate dinou si dinou ca sa poata continua povestea. Si asa fiecare lumanare va avea povestea ei.

Lumanarile parfumate erau preferate la curtile regilor. Lumanarile cu parfum sugerau luxul, bogatia si sofisticarea, acestea simbolizau romantismul, pasiunea si emotiile, eleganta si creeau o atmosfera artistica. Astfel de lumanari parfumate manifesta imbinarea inimii cu mintea, a fizicului cu spiritul, reflecta independenta si intuitie. Daca fizicul reprezinta corpul unei lumanari, aroma reprezinta sufletul ei.
1 vizualizari Bucuresti 14 Aug 17 00:54
Anunt inactiv