Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
5 RON
Bucuresti 25 Mar 20:20
...
700 RON
Bucuresti 25 Mar 21:15
...
5 RON
Bucuresti 26 Mar 19:15

Anunt inactiv

Super Calciu Nutritiv cu absorbtie 95%

85 RON
1 / 1 ...

Super Calciu Nutritiv cu absorbtie 95%

85 RON
Descriere
Calciul este cel mai abundent mineral din organism, fiind responsabil pentru mentinerea parametrilor anatomici si funcționali ai oaselor si a dintilor,
Detalii suplimentare
Calciul este un element chimic esențial pentru organism, având rol regulator sau catalizator pentru numeroase procese metabolice și fiziologice, precum reglarea proceselor antiinflamatorii și antialergenice, esențiale pentru supraviețuirea organismului.

Funcția sa primară este aceea de a forma structura densă a oaselor și dinților, aportul de calciu în perioada adolescenței urmând a influența rezistența scheletului nostru pentru tot restul vieții. Maximul masei osoase este atins în jurul vârstei de 30 de ani, valoare ce se menține până spre 50 ani, începând apoi să se diminueze.

În cazul unui aport insuficient de calciu se declanșează procesul de decalcifiere a scheletului, care implică creșterea riscului de producere a leziunilor la nivelul oaselor și al articulațiilor, culminând cu apariția osteoporozei. Un adult are nevoie de aproximativ 1.000 mg de calciu pe zi, necesarul fiind stabilit în funcție de vârstă și sex.
1 vizualizari Bucuresti 13 Nov 17 13:00
Video
Anunt inactiv