180 Lei
Statueta ingeras din beton
  • Decoratiuni, accesorii
  • Nou
Drobeta-turnu severin, 20 aug, 19:49
Urcă anunţul primul în listă

Descriere anunţ

Statueta ingeras din beton Pentru detalii sau informatii suplimentare, google - www.stalpisori-statuete.ro, sau facebook - stalpisori si statuete.

Detalii suplimentare

Buna ziua,

statueta ingeras arata foarte frumos amplasat in interioare, pe iarba din gradina, terasa, balcon, piscina, sau la monumente funerare. Realizat din beton de inalta calitate, rezistent la conditiile meteorologice. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare. Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.

Detalii tehnice: Inaltime: 50 cm. / Latime: 38 cm. / Greutate: 30 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:

Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.)

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.