Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
7 €
Bucuresti 12 Apr 11:45

Anunt inactiv

Acoperis, sistem complet Bilka

25 RON
1 / 3

Acoperis, sistem complet Bilka

25 RON
Caracteristici
Acoperisuri si accesorii
Descriere
Comercializam tigla metalica si numeroase modele de tabla din otel zincat, acoperita cu vopsea poliesterica-BILKA- precum si accesorii si sistem complet de jgheaburi si burlane metalice.
Detalii suplimentare
Comercializam tigla metalica BILKA in profile variate,acoperita cu vopsea poliesterica precum si accesorii si sistem complet de jgheaburi si burlane metalice. De asemenea executam si montajul acoperisului pe baza schitelor si proiectelor transmise de client sau de o echipa specializata, masuratorile si transportul fiind gratuit.
La sistemele de acoperiș și tabla cutată cu suprafața poliesterică, fabricate de BILKA, se acordă 10 ani de garanție pentru caracteristicile de culoare ale materialului lucios si de 15 ani pentru materialul mat.
Durata minima de viata este estimata la 50-60 de ani. Țigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de țiglă metalică nu va fi afectat de acestea.
Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu suruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare.
3 vizualizari Dolj 18 Jun 18 16:22
Anunt inactiv