Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
11.000 RON
Bucuresti 16 Apr 15:10
...
600 RON
Bucuresti 07 Apr 17:30
...
4.189 RON
Bucuresti 24 Apr 18:50
...
1.718 RON
Bucuresti 09 Apr 14:10

Anunt inactiv

Canon PowerShot SX30 IS

980 RON
1 / 1 ...

Canon PowerShot SX30 IS

980 RON
Caracteristici
Aparate foto Canon Utilizat
Descriere
Detalii tehnice:
* Obiectiv ultra-grandangular cu zoom optic 35x
* Rezolutie senzor: 14.1 Mp
* Format video: HD
* Dimensiune ecran: 2.7 inch
* Greutate: 601 g
Cu stabilizatorul de imagine optic dinamic puteti inregistra filme de inalta calitate in format HD (720p), cu sunet stereo, pentru imagini mai stabile, chiar si din miscare.
Aparatul are ecran rabatabil, care este foarte util (...țineți camera deasupra capului cu două mâini și pozați ceva. Nu vezi nimic fără ecran rabatabil).
Motorul ultrasonic (USM) al obiectivului asigura o schimbare focala precisa si silentioasa, in timp ce modul Inteligent automat optimizeaza rezultatele filmarii din 21 de scene diferite.
Modul Inteligent automat selecteaza setari din 28 de scene diferite, permitandu-va sa realizati fotografii exceptionale fara a va preocupa de setari. Camera analizeaza automat subiectul si stabileste care sunt cele mai bune setari pentru rezultate optime.
Camera PowerShot SX30 IS include o serie de moduri creative pentru a adauga o noua dimensiune fotografiilor. Efectul de miniatura poate conferi peisajelor aspectul unei machete la scara mica si poate fi utilizat atat la fotografii, cat si la filme, in timp ce efectul ochi de peste reproduce distorsiunea unui obiectiv ochi de peste. Modul Supervii (Super Vivid) amplifica saturatia culorilor, in timp ce efectul de poster reduce nivelul de gradatie a culorilor pentru a conferi fotografiilor dvs. o senzatie retro, inspirata.
Aparatul are o baterie de rezerva, incarcator si manual de utilizare (engleza). Pozele pe care le face sunt de calitate foarte buna, la fel si filmuletele.
Aparatul este folosit de foarte putine ori.
1 vizualizari Bucuresti 25 Jan 17 13:43
Anunt inactiv