Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
850 €
Bucuresti 17 Apr 08:01
...
1.080 €
Bucuresti 17 Apr 08:01

Anunt inactiv

Unirii, bulevard, Zepter

500 €

Unirii, bulevard, Zepter,

500 €
Caracteristici
Suprafata 64 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Repartitoare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Alarma Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift
Descriere
complet mobilat este situat la etajul 1 din 8 ale cladirii. Acesta este impartit dupa cum urmeaza: o camera de zi cu o canapea, un dormitor cu pat dublu o bucatarie.
Detalii suplimentare
White Mountain Property va ofera spre inchiriere un apartament cu doua camere renovat situat pe Bd. Unirii, in apropiere de Piata Alba Iulia. În imediata apropiere sunt Decebal, Mall Vitan, restaurante, baruri si cafenele iar statia de metrou Piata Unirii se afla la 10 minute de mers pe jos.
Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 1 din 8 ale clădirii si are 64 mp suprafata utila. Acesta este împărțit după cum urmează: o cameră de zi spațioasă cu o canapea, un dormitor cu pat dublu, o bucatarie inchisa complet echipata, o baie complet echipata cu cada de baie si 2 balcoane. De asemenea, ofera o priveliste deosebita asupra Bd. Unirii.

Finisajele, mobilierul nou și locația fac acest apartament ideal pentru oricine care ar dori să trăiască în condiții bune în centrul orașului. Cladirea in care se afla dispune de 24/24 h de supraveghere video și de paza.
1 vizualizari Bucuresti 17 Aug 17 15:18
Evolutia preturilor imobiliare in Alba Iulia-Decebal-Muncii
se incarca..
Anunt inactiv