Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
500 €
Bucuresti 19 Apr 12:49
...
1.000 €
Bucuresti 18 Apr 11:42
...
410 €
Bucuresti 15 Apr 17:05
...
550 €
Bucuresti 18 Apr 12:51

Anunt inactiv

Piata Romana, Magheru stradal, in blocul Eva

500 €

Piata Romana, Magheru stradal, in blocul Eva,

500 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Repartitoare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift
Descriere
metrou, proaspat renovat de lux, nu a stat nimeni, cel care va veni va fi primul chirias, etaj 5/9, vedere fata, complet mobilat si utilat nou de lux, masina spalat vase, mobila pe comanda, parchet masiv, g, f, noua.
Detalii suplimentare
Piata Romana, Magheru stradal,in Blocul Eva, vis-a-vis de metrou, apartament 2 camere proaspat renovat de lux,nu a stat nimeni, cel care va veni va fi primul chirias de la renovare. Apartamentul este situat la etajul 5/9, in blocul Eva, bloc foarte curat si intretinut, cu Mega Image mare la parter. Apartamentul dispune de amenajari de foarte buna calitate,la renovare s-a raschetat parchetul initial, s-a rezugravit, s-au schimbat instalatiile sanitare, electrice si termice, s-a montat gresie si faianta noua si este mobilat si utilat complet nou pe comanda. Bucataria este utilata cu masina de spalat vase, aragaz si hota, iar masina de spalat rufe se afla langa baie unde este cabina de dus. Vederea este integral pe fata. Se doreste inchirierea pe termen lung, catre perosane ce apreciaza calitatea si iubesc centrul Bucurestiului.
2 vizualizari Bucuresti 01 Aug 17 16:45
Evolutia preturilor imobiliare in Victoriei-Romana
se incarca..
Anunt inactiv