Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
270 €
Bucuresti 16 Apr 09:36
...
350 €
Bucuresti azi, 10:24
...
1.600 RON
Bucuresti 17 Apr 23:39
...
550 €
Bucuresti 10 Apr 16:32

Anunt inactiv

Str Pajistei, sect 4, Complex The Park

550 €

Str Pajistei, sect 4, Complex The Park

550 €
Caracteristici
Suprafata 45 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare Reabilitat termic
Descriere
apartament finalizat recent si la prima inchiriere, in imobil nou (construit în 2017), cu loc de parcare subteran (acces în parcare direct din imobil).
Detalii suplimentare
Situat la etaj 8/13, cu priveliste asupra orașului, apartamentul este luminos si confortabil, complet mobilat și utilat, cu bucatarie americană, parchet, balcon generos, TV, centrală proprie, aer condiționat.
Imobilul, dotat cu două ascensoare, se situează la 100m de intrarea in Parcul Tineretului si circa 700m față de metrou Constantin Brâncoveanu, în cadrul unui complex rezidențial liniștit, ultramodern, de trei blocuri, cu acces securizat, curte interioară cu gradina amenajata, spațiu de joacă pentru copii și parcare de biciclete.
Chiria: 550 EUR / lună (apartament + loc de parcare). Depozit de garanție: 1 lună de chirie, returnabil la finalizarea contractului. Închirierea se face doar după studierea dosarului complet al chiriașului (copie / scan după: CI, contractul de muncă pe durată nedeterminată, ultimii 3 fluturași de salariu).
1 vizualizari Bucuresti 25 Nov 17 18:51
Evolutia preturilor imobiliare in Tineretului-Timpuri Noi
se incarca..
Anunt inactiv