Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
360 €
Ilfov azi, 07:24
...
1.550 RON
Bucuresti 18 Apr 15:07
...
375 €
Bucuresti azi, 16:42
...
450 €
Bucuresti 11 Apr 11:16

Anunt inactiv

Unirii, Traian

410 €

Unirii, Traian,

410 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Loc parcare
Descriere
Apartament 2 camere situat in vila la et 2, in plan secundar bulevardului Unirii. Este mobilat si utilat complet, totul este nou. Proprietatea este libera. Avans 1+1. Se prefera fara animale.
Detalii suplimentare
Inchiriere apartament 2 camere Unirii - Traian, Bucuresti Inchiriere apartament 2 camere in vila in plan secundar bulevardului Unirii, Bucuresti. Va propunem spre inchiriere un apartament exclusivist in zona Unirii,situat in vila, cu o pozitionare avantajoasa, in plan secundar ferita de zgomotul de la sosea, iar accesul este facil catre mijloacele de transport in comun si metrou. Proprietatea este situata la etajul 2 al imobilului. Dispune de 2 camere cu living open space si cu o suprafata de cca 49 mp utili. Se regasesc finisaje de calitate superioara dupa cum urmeaza: parchet, termopane din lemn, usa metalica, instalatiile sanitare si electrice cupru, AC, geam la baie, centrala termica, etc. Proprietatea se inchiriaza mobilata si utilata complet, exact cum se vede in fotografii. . Pretul cerut de proprietar este de 410 euro. Avansul cerut este de 1+1. Apartamentul este pretabil unei persoane singure, sau unui cuplu.
1 vizualizari Bucuresti 03 Apr 17 15:15
Anunt inactiv