Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Aviatiei, Barbu Vacarescu, Floreasca

750 €

Aviatiei, Barbu Vacarescu, Floreasca,

750 €
Caracteristici
Suprafata 92 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Alarma Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare Reabilitat termic
Descriere
apartament 3 camere de inchiriat in Metropolitan Residence Aviatiei, etaj 4/9, suprafata utila 92 mp, balcon generos, complet mobilat is utilat, loc de parcare subteran.
Detalii suplimentare
White Mountain Property are placerea de a va prezenta spre inchiriere un apartament spatios si foarte luminos, cu treicamere situat in Metropolitan Resedeince, Aviatiei în zona de nord a Bucurestiului (10 minute de la Promenada Mall si statia de metrou Aurel Vlaicu). In apropierea blocului sunt unele dintre cele mai importante cladiri de birouri din oras si reprezinta un avantaj pentru cineva care lucreaza in zona Pipera.

Acest apartament cu un design nou, construit in 2016, este situat la etajul 4 din P + 9 etaje ale cladirii, si este compus din: o camera de zi confortabila (în care va puteti petrece timpul liber cu familia si prietenii dumneavostra), o bucatarie complet utilata, doua dormitoare cu paturi duble, doua bai complet utilate si un balcon. De asemenea, are un loc de parcare subteran. Suprafata utila este de 92 mp.

Finisale de inalta calitate, mobilerul modern dar si locatia fac aceasta proprietate ideala pentru familii sau oameni de afaceri.
1 vizualizari Bucuresti 13 Dec 17 16:40
Evolutia preturilor imobiliare in Aviatiei
se incarca..
Anunt inactiv