Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
570 €
Bucuresti 19 Mar 10:52

Anunt inactiv

Aviatiei, Herastrau, Baneasa, Promenada mall

1.250 €

Aviatiei, Herastrau, Baneasa, Promenada mall,

1.250 €
Caracteristici
Suprafata 220 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Repartitoare 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Alarma Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Reabilitat termic
Descriere
inchiriere apartament 3 camere cu terasa. Apartament are o suprafata totala 220 mp, din care terasa exterioare are o suprafata de 110 mp, amenajata cu foisor, spatiu verde.
Detalii suplimentare
Daca va doriti sa locuiti intr-o zona linstita in Zona de Nord a Bucurestiului si totodata sa va ofere tot confortul de care aveti nevoie, va proprunem spre inchiriere acest deosebit apartament cu 3 camere din zona Aviatiei.
Acest imbietor apartament, este complet mobilat si utilat cu finisaje si mobilier de calitate superioara, in terasa spatioasa, avem amenajata un foisor cu mobilier de gradina, o zona verde cu pomi fructiferi si flori.
Resedinta are o suprafata totala , 220 mp, dintre care apartamentul dispune de o suprafata utila de 100 mp este situat la parterul unui imobil dispus pe S+P+2+M construit in anul 2015. Apartamentul este compartimentat astfel la intrare avem un hol de intrare, 2 dormitoare ce dispun fiecare de pat matrimonial, 2 bai, din care una matrimoniala, o bucatarie complet utilata si mobilata modern, living spatios si luminos, o zona amenajata pe tereasa special pentru fumatori si o terasa de 110 mp unde te poti bucura de liniste alaturi de cei dragi.
1 vizualizari Bucuresti 19 May 17 16:02
Evolutia preturilor imobiliare in Aviatiei
se incarca..
Anunt inactiv