Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Aviatiei, Promenada, metrou Aurel Vlaicu

850 €

Aviatiei, Promenada, metrou Aurel Vlaicu,

850 €
Caracteristici
Suprafata 128 mp Mobilat partial Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Repartitoare 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Alarma Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare Reabilitat termic
Descriere
inchiriere apartament 3 camere, etajul 2, 128 mp, 2 terase, 2 grupuri sanitare, parcare subterana, ansamblu rezidential nou construit, langa mall Promenada, strada Aviatiei, cartier Aviatiei.
Detalii suplimentare
Oferim spre inchiriere un apartament luminos si spatios, situat la etajul 2 intr-un ansamblu rezidential nou construit, in apropiere de Mall Promenada, pe o strada linistita, zona de case,vile, cu o impartire generoasa si foarte utila astfel: un living+loc de luat masa in suprafata de 31 mp, bucatarie inchisa in suparafata de 10 mp, doua dormitoare cu suprafete de 20 si respectiv 21 mp fiecare, un dressing, 2 bai si 2 terase in suprafata de 13 si respectiv 14 mp. Cu o vedere mixta, atat spre curtea interioara unde se afla o gradina frumos amenajata, cat si spre exterior, catre zona de nord-vest a orasului, finisaje de calitate superioara si un loc de parcare in subteran, apartamentul constituie o locuinta rezidentiala foarte placuta si comfortabila.
1 vizualizari Bucuresti 30 May 17 16:22
Evolutia preturilor imobiliare in Aviatiei
se incarca..
Anunt inactiv