Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.400 €
Bucuresti 25 Mar 10:01
...
600 €
Bucuresti 19 Mar 17:43
...
650 €
Ilfov 26 Mar 13:56

Anunt inactiv

Baneasa, Privighetorilor

800 €

Baneasa, Privighetorilor

800 €
Caracteristici
Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Repartitoare 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare
Descriere
Apartament 3 camere in complexul rezidential Natura Residence, aflat la prima inchiriere. Apartamentul localizat la etajul 4/5 disopune de boxa si 2 locuri de parcare. Fiecare dormitor are baie proprie,
Detalii suplimentare
Apartamentul a fost complet renovat, iar mobilierul este nou. Are boxa si 2 locuri de parcare, din care unul la subsol. Natura Residence este elegant si exclusivist complex rezidential ce se afla in partea de Nord a capitalei, in imediat apropiere a Padurii Baneasa si Gradina Zoologica.
Complexul dispune de o piscina pentru adulti si una pentru copii, sala fitness, 2 saune (cu vestiare si dusuri), loc de joaca pentru copii, spatii verzi generoase, administrare, paza permanenta, iluminat exterior, contor apa, incalzire prin centrala proprie a imobilului.
In apropiere gasim: Metro, Carrefour, Bricostore, Media Galaxy, Domo si Mobexpert; gradinite, scoli, clinica medicala, bar/pub, restaurant, complex rezidential; acces rapid RATB.
Complexul Comercial Jolie Ville si Baneasa Feeria sunt la mai putin de 5 minute de mers cu masina, iar Parcul Herastrau si Scoala Americana la mai putin de 15 minute.
1 vizualizari Bucuresti 23 Aug 17 12:46
Evolutia preturilor imobiliare in Baneasa
se incarca..
Anunt inactiv