Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
850 €
Bucuresti 16 Apr 18:50
...
699 €
Bucuresti 20 Apr 13:15
...
450 €
Bucuresti 16 Apr 14:50

Anunt inactiv

Brasov, Drumul Poienii, langa zona de belvedere

1.000 €

Brasov, Drumul Poienii, langa zona de belvedere

1.000 €
Caracteristici
Suprafata 100 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Repartitoare 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare Reabilitat termic
Descriere
apartament 3 camere, 100 mp, zona exclusivista pe Drumul Poienii cu vedere panoramica catre Brasov si muntele Tampa. Living deschis cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, terasa generoasa 50 mp, garaj subsol.
Detalii suplimentare
Oferim spre inchiriere apartament 3 camere spatios, situat intr-una din cele mai frumoase zone ale Brasovului pe Drumul Poienii. Apartamentul este compus din living deschis cu bucataria, dormitor matrimonial cu grup sanitar propriu, dormitor secundar ce beneficiaza de in al doilea grup sanitar cu dus si o terasa generoasa de 50 mp, fiind complet utilat si mobilat. Structura decomandata cu o suprafata de 100 mp utili, situat in noul complex rezidential Seasons Residence, va ofera o priveliste inegalabila a naturii vazuta de la etajul al patrulea al imobilului. De la intrarea in complex, drumul de acces va permite parcarea in garajul subteran fiind accesibila si o parcare exterioara pentru oaspeti. Confortul se gaseste in fiecare camera complet mobilata, dar si pe terasa generoasa de 50mp de unde se poate admira panorama Brasovului, a muntelui Tampa dar si zona verde linistita din jurul complexului. Complexul beneficiaza si de in loc de joaca pentru copii in aer liber.
346 vizualizari Brasov, Brasov, 02 Oct 17 21:38
Anunt inactiv