500 €
Universitate, Coltei
  • Suprafata 85 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat

Descriere anunţ

Universitate, Coltei, mansarda, 2 dormitoare, mobilata si utilata modern, aragaz, frigider, dresing, LCD, aer conditionat, bucatarie inchisa dotata cu centrala termica, vecinatati,

Detalii suplimentare

La kilometrul zero al Capitalei, intr-un imobil incarcat de istorie, va prezentam spre inchiriere o superba "fereastra catre stele". Un apartament situat la mansarda unui imobil cu doua etaje.

Renovata si complet amenajata, moderna si atractiva, primitoare si tinereasca, locuinta noastra se adreseaza celor tineri, visatori, celor care apreciaza pozitia ultracentrala si accesul imediat catre Centrul Vechi, proximitatea teatrelor si a lacasurilor de cultura, vecinatatea magazinelor si a restauratelor din centru.

Aceasta locuinta poate fi casa perfecta pentru un viitor arhitect sau inginer, actualmente student la Universitate sau arhitectura, pentru un artist plastic sau pentru un student la Concervator. Poate fi locuinta perfecta pentru un angajat de multinationala, care calatoreste mult in interes de afaceri si care atunci cand vine acasa, vrea sa fie in mijlocul orasului.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Usa metalica