990 €
Parcul Carol
  • Suprafata 150 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat

Descriere anunţ

Parcul Carol, apartament tip duplex, organizat pe doua niveluri - parter si mansarda, cu gradina proprie amenajata; este amplasat in apropierea parcurilor Carol si Tineretului; ideal pentru o familie cu copii.

Detalii suplimentare

Consideram ca acest duplex cu gradina proprie și intrare separata reprezinta o alternativa perfecta la un apartament clasic in bloc sau vila.

Proprietatea de aprox. 150 mp este organizata pe 2 niveluri - parter si mansarda. Parterul include livingul, o bucatarie vesela cu loc de luat masa, un dormitor/ birou si o baie secundara cu dus. La mansarda se regasesc alte doua dormitoare (unul matrimonial, al doilea amenajat pentru copii) si baia principala cu cada.

Atat datorita compartimentarii, cat si a amplasarii in apropierea parcurilor Carol si Tineretului, noi credem ca duplexul este ideal pentru o familie cu copii și, poate, chiar si cu animale de companie.

Un alt aspect care face acest imobil potrivit pentru o familie este gradina individuala de aprox. 50 mp, amenajata partial cu dale de piatra, partial cu gazon si plante.

Intrarea in curte este comuna, insa gradina si intrarea in duplex sunt separate.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Televizor
Aer conditionat
Termopan
Cablu
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare