Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
5.000 €
Bucuresti 22 Apr 17:55
...
3.800 €
Bucuresti azi, 01:05
...
2.500 €
Bucuresti 19 Apr 11:17

Anunt inactiv

Baneasa -lac, Bucuresti

1.950 €

Baneasa -lac, Bucuresti,

1.950 €
Caracteristici
Suprafata 300 Curte 250 6 Mobilata Utilata
Optiuni interior: Alimentare apa Centrala Libera 2+ gr. sanitare Living Aer conditionat Cablu tv Gaze Alarma Canalizare Internet Terasa
Optiuni exterior: Gradina Curte amenajata Curte pavata Porti electrice
Descriere
vila lux, zona vile, langa Petrom City, p+2E, 350 mp, complet mobilata si utilata, 4 dormitoare, dresing, living, dining, bucatarie Siemens, 4 bai, jacuzzi, sauna, semineu, gradina amenajata, alarma,
Detalii suplimentare
Vila este noua si are dotari si finisaje de lux, paza asigurata si climatizare Daikin La parter se intra printr-un hol mobilat in livingul luminos cu dining si semineu perfect functional,separat de terasa prin spatii largi cu geamuri glisante.Din living se poate intra prin usi glisante in bucataria moderna, complet mobilata si dotata exclusiv cu echipamente Siemens si o camara spatioasa.Tot la parter se mai gaseste o baie cu dus, placata cu piatra naturala.
Scarile sant din lemn masiv, cu balustrade elegante din fier forjat.La etajul unu se gaseste dormitorul matrimonial cu balcon, dresing si baie cu jacuzzi si al doilea dormitor deasemenea cu balcon si baie proprie cu jacuzzi.
La etajul doi sant celelalte doua dormitoare cu o baie comuna, sauna din lemn de pin norvegian, o alta camera mai mica, o debara si o splendida terasa de 20 mp.
Vila are pardoselile din lemn masiv si placajele teraselor exterioare din placi de klincher italian.
3 vizualizari Bucuresti 05 Jan 19 01:33
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv