Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
4.600 €
Bucuresti 19 Apr 10:49

Anunt inactiv

Piata Nicolae Grigorescu, Bucuresti

4.700 €

Piata Nicolae Grigorescu, Bucuresti

4.700 €
Caracteristici
Suprafata 380 Curte 500 10 Nemobilata Utilata
Optiuni interior: Centrala Libera
Optiuni exterior: Gradina Curte amenajata
Descriere
vila de inchiriat pretabila restaurant, sediu de firma, casino, gradinita, afterschool in Bucuresti, Piata Nicolae Grigorescu, 460 mp, 500 mp curte cu doua intrari, interior la gri, vad comercial.
Detalii suplimentare
Ne face placere sa va prezentam o vila pentru inchiriat in suprafata de 460 mp construiti repartizati pe subsol, demisol, parter, etaj si mansarda. Cladirea este construita in 2002 si in interior a fost adusa la stadiul de open space pe fiecare etaj putand fi compartimentata si personalizata in functie de necesitatile noului chirias.

Recomandam proprietatea ca o alegere foarte buna pentru o gradinita privata, scoala privata, clinica medicala, clinica stomatologica, salon de infrumusetare, show-room de mobila, magazin alimentar, sediu si depozit magazin online/ companie din zona comertului electronic si IT s.a.

Proprietatea este construita pe un teren de 500 mp si are deschidere la doua strazi astfel incat aprovizionarea se poate face foarte usor si fara a deranja fluxul de activitati curente. Aceasta este de asemenea foarte aproape de strada de metrou Nicolae Grigorescu fiind foarte accesibila prin intermediul transportului in comun.
1 vizualizari Bucuresti 27 Mar 17 14:44
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv