Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
5.500 €
Bucuresti 22 Apr 15:27
...
Bucuresti 18 Apr 13:18

Anunt inactiv

Scarlatescu, Piata Victoriei, Bucuresti

6.480 €

Scarlatescu, Piata Victoriei, Bucuresti,

6.480 €
Caracteristici
Suprafata 460 Curte 0 10 Nemobilata Neutilata
Optiuni interior: Libera 2+ gr. sanitare
Optiuni exterior: Porti electrice Garaj
Descriere
str. Scarlatescu nr. 8, cladire de birouri, 540 mp construiti. Proprietatea va fi finalizata in 3 luni de la inchiriere, poate fi personalizata interior si exterior. S+P+ 3E, accesibil metrou, central
Detalii suplimentare
Suntem bucurosi sa va prezentam in Piata Victoriei, Strada Scarlatescu nr. 8 o noua cladire de birouri in suprafata construita de 540 mp. Proprietatea va fi finalizata in 3 luni de la semnarea contractului de inchiriere si poate fi personalizata atat la interior cat si la exterior in functie de cerintele chiriasului.

Cladirea se preteaza foarte bine datorita locatiei, accesibilitatii mijloacelor de transport si calitatii constructiei pentru clinica medicala, clinica stomatologie, salon infrumusetare, scoala privata, gradinita privata, restaurant, sediu de companie IT sau din domeniul financiar, cabinet de avocatura, notariat s.a.

La proprietate se poate ajunge foarte usor cu toate mijloacele principale de transport in comun. Zona e dominată de actori majori cheie în domeniul financiar, bancar, consultanta, farmacie, medical si IT & T. De asemenea, pe o raza de aproximativ 1000 m (5-8 minute de mers pe jos), există mai multe hoteluri de 4 si 5 stele.
1 vizualizari Bucuresti 10 Apr 17 15:00
Evolutia preturilor imobiliare in Victoriei-Romana
se incarca..
Anunt inactiv