Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
4.000 €
Bucuresti 19 Apr 10:48

Anunt inactiv

Tineretului, acces direct parc, 5 minute Unirii

1.200 €

Tineretului, acces direct parc, 5 minute Unirii,

1.200 €
Caracteristici
Suprafata 360 Curte 160 9 Mobilata partial Utilata partial
Optiuni interior: Alimentare apa Centrala Libera 2+ gr. sanitare Beci/pivnita Living Aer conditionat Cablu tv Gaze Canalizare Internet Terasa
Optiuni exterior: Gradina Curte amenajata Garaj
Descriere
S+P+1 360 mp, 9 camere, ne/mobilata, bucatarie utilata, curte 160 mp, garaj, ct, ac, ideal locuit/birouri, strada linistita, infundata, nonresidential 2.600 euro intreaga sau 1/2 vila la 1600 euro.
Detalii suplimentare
Construita in anii 30, vila consolidata si renovata in 2010 este un amestec de atunci si acum. Parchetul, scarile, balustradele, arcadele ferestrelor si usile te duc inapoi in timp, iar bucataria si baile echipate si mobilate modern te mentin in prezent. O locatie fantastica pentru familii cu copii, vila se afla la aproximativ 60m de intrarea in parcul Tineretului, in zona fiind multe imbunatatiri peisagistice, dotari cu mobilier urban, investitii in spatii pentru copii si sport. Deasemenea conexiunea catre orice zona a orasului se face foarte facil atat cu mijloace de transport proprii cat si cu transportul in comun (autobuz, tramvai - 1 min, metrou - 5 min)

Vila este desfasurata pe 2 niveluri plus pod si subsol partial, cel din urma foarte util pentru depozitare si spatii tehnice.
Intrega cladire este compusa din doua corpuri de proprietate lipite, consolidate si renovate in anul 2010 plus o extindere noua pentru bucatarie si doua dormitoare, in total fiind 9 camere.
15 vizualizari Bucuresti 27 Mar 17 00:14
Evolutia preturilor imobiliare in Tineretului-Timpuri Noi
se incarca..
Anunt inactiv