Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
350 €
Bucuresti 22 Apr 11:55
...
385 €
Bucuresti 23 Apr 18:43
...
420 €
Bucuresti 24 Apr 16:58

Anunt inactiv

Grozavesti, Eroilor, Titulescu, Politehnica

350 €

Grozavesti, Eroilor, Titulescu, Politehnica,

350 €
Caracteristici
Suprafata 40 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Reabilitat termic
Descriere
garsoniera spatioasa de inchiriat in zona Grozavesti (3 minute de metrou), 40 mp, balcon, complet mobilata si utilata, etaj 1 din 3, canapea extensibila, birou, bucatarie complet echipata.
Detalii suplimentare
White Mountain Property are placerea sa ofere spre inchiriere o garsoniera renovata situata in zona Grozavesti. In apropiere se afla Complexul Studentesc Regie, clubul IDM (piscina, sala de gimnastica si spa), Orhideea Shopping Center, cladirile noi de birouri din Grozavesti, restaurante, cafenele si supermarketuri. De asemenea, statia de metrou Grozavesti este la 3 minute de mers pe jos.

Aceasta garsoniera complet mobilata este situata la etajul 1 din 3 etaje ale imobilului si are o suprafata utila de 40 mp. Este impartita dupa cum urmeaza: o camera spatioasa cu canapea extensibila, dressing si birou, o bucatarie complet utilata, o baie complet echipata si un balcon.

Aceasta proprietate este ideala pentru oricine doreste sa traiasca in conditii bune intr-un cartier curat si sigur.
1 vizualizari Bucuresti 18 Jan 18 14:56
Evolutia preturilor imobiliare in Crangasi-Giulesti
se incarca..
Anunt inactiv