Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
2.000 €
Bucuresti 23 Apr 10:01
...
2.000 RON
Bucuresti azi, 17:15

Anunt inactiv

Foisorul de Foc, Mosilor sector 2 Bucuresti

790 €

Foisorul de Foc, Mosilor sector 2 Bucuresti

790 €
Caracteristici
Suprafata utila 130 mp Birouri
Detalii Suplimetare: Aer conditionat Alarma Apa centrala termica curent electric Gaze Grup sanitar Internet Parcare Renovat
Descriere
imobil situat între Bd. Carol I si Calea Mosilor (intersecția cu Mihai Eminescu). Disponibil inchiriere etajele 1 și 2, nemobilate, suprafata 120 mp fiecare, posibilitate garaj si 2 locuri de parcare
Detalii suplimentare
Imobilul a fost construit în 1935, “prin intermediul lui Mircea ELIADE”, de către arhitectul Marcel IANCU, membru de frunte al avangardei artistice din acei ani, promotor al cubismului.
Casa are patru nivele (D + P + et. 1+ et. 2) cu o împărțire a spațiului similară și beneficiază de o centrală termică proprie la demisol, de contoare electrice separate pe etaj, ca și de un garaj de 14,50 m², dotat cu calorifer, chiuvetă și sifon de scurgere.
Mai pot fi folosite (cel puțin) două locuri de parcare exterioare în fața casei.
Accesul se face la fiecare etaj separat pe scara centrală (cu intrare din stradă). Există și scară de serviciu între etaje.
Spațiile sunt amenajate pentru instalarea imediată de birouri sau pentru locuit (imobilul este restaurat în 2017, la interior și la exterior; are parchet nou și geam tripan Kömmerling), aer conditionat.
Imobilul dispune de o centrală termică automatizată pe gaz.
Asigurarea imobilului este acoperită de proprietar.
1 vizualizari Bucuresti 14 Dec 17 01:15
Anunt inactiv