Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
850 €
Bucuresti 19 Apr 07:21
...
900 €
Bucuresti 19 Apr 12:18
...
599 €
Bucuresti 17 Apr 11:36

Anunt inactiv

Herastrau, Cartierul Francez, Soseaua Nordului

Herastrau, Cartierul Francez, Soseaua Nordului,

Caracteristici
Suprafata utila 92 mp Birouri
Descriere
proprietar, spatiu de birouri 97 mp utili, parter inalt, 1 loc garaj, 1 boxa, 3 camere birouri + 1 camera receptie, 3 bai, 3 aere conditionate, videointerfon, bucatarie utilata, superb, liber, nou,
Detalii suplimentare
Spatiul se afla intr-un imobil nou, finalizat in Cartierul Francez, la parterul inalt al acestuia, beneficiind de un loc in garajul subteran si de o boxa de 11 mp patrati. Spatiul este complet renovat, are bucatarie complet utiliata, 3 birouri inchise si un spatiu pentru receptie/ secretariat, 3 bai, 1 spatiu pentru depozitare, videointerfon, alarma Paradox, usa metalica, chei anticopiere.

Imobliul este impecabil, aflat in imediat apropiere a parcului Herastrau (5 minute pe jos) si respectiv metrou Aurel Vlaicu (8 minute pe jos).

Se preteaza perfect activitatii de birouri, locuri de parcare la liber sunt multe in spatele imobilului fiind in acelasi timp si luminos (imobilele din imediata vecinatate sunt la distante rezonabile de minim 25-40 m de imobil).

Disponibil imediat, se poate viziona si in weekend. Contract inregistrat la Administratia Financiara iar pretul este negociabil.
1 vizualizari Bucuresti 11 Apr 17 12:40
Anunt inactiv