Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.600 €
Bucuresti azi, 11:35
...
1.700 €
Bucuresti 22 Apr 17:12
...
899 €
Bucuresti azi, 12:35

Anunt inactiv

Piata Muncii

5.000 €
1 / 4

Piata Muncii,

5.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 210 mp Sp. comercial
Detalii Suplimetare: Apa centrala termica curent electric Grup sanitar Vad comercial Vitrina stradala
Descriere
250 mp spatiu comercial de inchiriat pentru restaurant Piata Muncii vad comercial. Chirie lunara 20 eur/ mp + TVA la care se adauga costuri cu mentenanta de 2,5 eur/ mp + TVA si plata utilitatilor,
Detalii suplimentare
Suntem incantati sa va oferim pentru inchiriere un spatiu comercial de 250 mp aflat in Piata Muncii la parterul unei cladiri de birouri pretabil restaurant, bistro, fast food, healthy food, cafenea, ceainarie. Proprietarul doreste drept chirias fie o franciza a unui brand consacrat sau un operator care prin natura activitatii sa aduca valoare cladirii si mixului de chiriasi din zona.

Exista si posibilitatea inchirierii unei portiuni de teren in curtea interioara a cladirii pentru o terasa de pana in 300 mp. Spatiul se afla la parter, este foarte accesibil pentru clienti atat prin intermediul mijloacelor de transport publice cat si cu masina iar in timpul zilei zona beneficiaza de trafic pietonal si auto foarte mare.

Piata Muncii este de asemenea o zona cu o densitate foarte mare a populatiei - blocuri si case ceea ce reprezinta un potential foarte mare pentru organizarea de evenimente private pentru viitorul operator al spatiului comercial.
1 vizualizari Bucuresti 10 Apr 17 15:10
Anunt inactiv