Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
900 €
Bucuresti azi, 11:40
...
2.000 €
Bucuresti 26 Mar 12:25
...
14 €
Bucuresti 20 Mar 11:02

Anunt inactiv

Timpuri Noi, Calea Vacaresti, Tineretului

1.000 €

Timpuri Noi, Calea Vacaresti, Tineretului,

1.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 74 mp Sp. comercial
Detalii Suplimetare: Aer conditionat Apa curent electric Grup sanitar Vad comercial Vitrina stradala
Descriere
spatiu open space, vitrina 4 m, termopan, gresie, 4 ac, 2 intrari, aprovizionare prin spate, grup sanitar, multe blocuri in zona si piata, vad pietonal decent, pretabil orice activitate comerciala,
Detalii suplimentare
Comision 0% pentru chirias
Spatiu de 74mp, zona Timpuri Noi, Calea Vacaresti, situat la parterul unui bloc construit in 1980, blocul fiind proiectat cu spatii comerciale la parter.
Spatiul are acces atat la bulevardul foarte circulat, Calea Vacaresti, cat si la o zona aglomerata de blocuri. Se afla in imediata apropiere a unei piete si a unor puncte de atractie pentru eventualii clienti (vizavi de punct de lucru RCS-RDS, care atrage majoritatea locuitorilor din cele 2 cartiere - Tineretului si Timpuri Noi).
Exista multiple posibilitati de parcare.
Spatiul este open-space. Aprovizionarea se face prin intrarea din spate, locatia fiind prevazuta cu doua intrari. Vitrina si celelalte geamuri sunt din termopan.
Spatiul comercial beneficiaza de multa lumina naturala, in timpul zilei, datorita vitrinelor inalte si largi. Spatiul dispune si de un sistem de iluminare foarte bine impartit pe toata suprafata tavanului. Veti beneficia de 4 AC, gresie durabila si igienizare.
2 vizualizari Bucuresti 05 Jun 17 15:03
Anunt inactiv