Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
66.000 €
Bucuresti ieri, 13:46
...
49.000 €
Bucuresti ieri, 15:01
...
99.000 €
Bucuresti 27 Mar 12:20
...
83.000 €
Bucuresti 22 Mar 11:15

Anunt inactiv

Antiaeriana, Rahova

34.900 €

Antiaeriana, Rahova,

34.900 €
Caracteristici
Suprafata 47 mp An 2017 Decomandat Nivel intermediar In constructie Bucatarie 5 mp Living 12 mp Baie 3 mp Camera 11 mp
Optiuni interior: Balcon Centrala termica Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
bloc nou finalizat octombrie 2017. Finisaje de calitate, se preda la cheie. Racordat la toate ultilitatiile publice. Loc de parcare inclus
Detalii suplimentare
Ofertă Promoțională - *valabila in anumite termene si conditii.

Contractează acum unul din apartamente tip studio 2 camere disponibile in cadrul ansamblului Oxy Residence.

Imobilul este situat la 20 de minute de Piata Unirii în zona sudică a cartierului Bucureștean Rahova, pe Șos. București-Măgurele nr. 47, sector 5, având stație RATB amplasată chiar în fața complexului de locuințe.

Proiectul este compus dintr-un bloc de locuințe format din 3 scări, cu regim de înălțime S+P+5Etaje, cu un număr total de 75 de unității locative, de la garsoniere duble, până la apartamente cu 2 și 3 camere.
Prima scără a fost finalizată și a fost dată în folosință în luna decembrie 2017.
Ultima fază a proiectului se află în derulare, în care vor fi construite ultimele două scări simultan, structura de rezistență urmand a fi finalizată la finele lui martie 2018, iar apartamentele vor fi date în folosință in luna iulie 2018.
În prima scară sunt contractate toate garsonierele și apartamentele cu 2 camere și mai sunt disponibile doar 4 apartamente cu trei camere, din care unul cu bucătăria închisă și două apartamente cu bucătăria open space.
Am început deja contractarea și pentru celelalte două scări în construcție, unde se realizează 50 de apartamente, din care 10 apartamente studio Tip A1, 10 apartamente cu 2 camere Tip B1, 15 apartamente cu 2 camere Tip B3, 5 apartamente cu 3 camere Tip C1 și 10 apartamente cu 3 camere Tip C2, din care am contractat deja 15 apartamente.
Grăbeste-te și rezervă unul din apartamentele noastre disponibile, pentru ați putea alege etajul preferat.
Construcția imobilului nu face rabat de la calitate, structura fiind realizat din cadre de beton armat din otel beton Tip BST 500 și pereții exteriori și compartimentările interioare din cărămidă porotherm, fațada fiind izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime și finisată cu tencuiala decorativă precum și cu tencuieli speciale colorate.
Apartamentele din complexul Oxy Residence se livrează cumpărătorului la cheie, branșate la toate utilitățile, fiind dotate cu centrale proprii, calorifere, uși de interior, uși metalice la intrare, tâmplărie PVC cu geam termopan, gresie și faință, parchet, obiecte sanitare în băi și zugrăveli cu vopseluri lavabile.
Ansamblul rezidential dispune de spați verzi special amenajate, cu plante înflorite, care sperăm că te vor face zilnic să zâmbești.

Profita de oferta noastră beneficia de bucătărie complet mobilată și utilată pentru plata cash integral.

Mai mult, poti achizitiona pe viata si un loc de parcare disponibil în parcarea subterană.

Parterul imobilului este prevăzut cu spații comerciale, precum market, farmacie, coafor.

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.oxyresidence.ro
5 vizualizari Bucuresti 09 Mar 18 09:45
Statii metrou
Eroii Revolutiei 63 min
Politehnica 73 min
Constantin Brancoveanu 78 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..
Anunt inactiv