Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Berceni, Mall Grand Arena

50.000 €
1 / 3

Berceni, Mall Grand Arena,

50.000 €
Caracteristici
Suprafata 53 mp An 2017 Decomandat Etaj 1 din 3
Optiuni interior: Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Usa metalica
Optiuni exterior: Structura beton
Descriere
intr-un imobil p+2+m, cu lift, in zona aerisita, de vile, infrastructura moderna, la doar 10 min. de mall Grand Arena. Apartamentul beneficiaza de finisaje de lux
Detalii suplimentare
Amplasament
Apartament de 2 camere, decomandat, face parte dintr-un proiect imobiliar nou, situat in Zona de Sud, in sectorul 4 al Bucurestiului. Apartament nou, la cheie, modern, spatios, situat in imediata apropiere a Zonei Comerciale Grand Arena.
Clădire
Imobilul cu regim de inaltime P+3 format din 32 apartamente dispune de lift silentios, pentru a crea viitorilor proprietari confortul de care au nevoie. Imobil construit pe plansee si stâlpi din beton armat, atât pe exterior cât şi la interior si ulterior beneficiind de o izolatie termica si fonica de cea mai buna calitate.
Proprietate
La interior, spațiul este decomandat, având o cameră de zi cu suprafața de 18mp, dormitor de 10 mp, hol de decomandare de aproximativ 6mp si o baie potrivită de peste 4 mp. Pereții sunt zugrăviți cu vopsea lavabila albă, aveți ferestre cu geam termopan wenghe, centrala termică proprie, aparat de aer condiționat, calorifere și obiecte sanitare.
1 vizualizari Bucuresti 26 Oct 17 18:21
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv