Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
70.000 €
Bucuresti 19 Apr 09:05
...
83.000 €
Bucuresti 16 Apr 12:53
...
53.900 €
Bucuresti 11 Apr 16:55

Anunt inactiv

Luica, Piata Resita, stradal

56.525 €

Luica, Piata Resita, stradal,

56.525 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp An 2017 Decomandat Etaj 1 din 4
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton Structura caramida
Descriere
stradal, Luica, apartament decomandat, bloc nou, direct dezvoltator, se preda la cheie, bransat la toate utilitatile si contorizat individual. Compartimentari din caramida, bucatarie inchisa.
Detalii suplimentare
Oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, avand o suprafata totala utila de 60 mp, disponibil la etajul 2 al unui bloc nou, amplasat stradal pe Luica.
In fata blocului este statie RATB, in stanga se afla magazinul Penny, iar vis a vis la doar 5 minute de mers pe jos se gaseste Piata. Finisajele interioare lucrate atent până la cel mai mic detaliu, cu parchet aspect masiv, trafic intens diverse nuanţe şi culori (Import Germania), uşi interioare celulare furniruite pline sau cu geam sablat, pe toc cu captuşeli, cu feronerie cal. I ,aspect nuc, stejar(Pinum) uşă metalică termoizolantă cu yală şi sistem de siguranţă în 2 puncte la acces principal apartament, gresie şi faianţă în băi, bucătării şi holuri cu posibilitatea alegerii culorilor şi nuanţelor (import UE). Suprafeţele vitrate sunt din tâmplarie pvc cu geam termopan import Germania cu profile in 5 camere, feronarie Mako şi glafuri exterioare din aluminiu.
Pretul afisat este pentru plata cash! Pret credit 59500.
0%COMISION!
1 vizualizari Bucuresti 27 Jun 17 14:08
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv