Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
105.000 €
Bucuresti 19 Mar 13:05
...
80.000 €
Bucuresti ieri, 11:32
...
79.900 €
Bucuresti 25 Mar 14:29

Anunt inactiv

Stefan cel Mare, Obor, apartament 2 camere

69.000 €
1 / 1 ...

Stefan cel Mare, Obor, apartament 2 camere

69.000 €
Caracteristici
Suprafata 57 mp An 2017 Semidecomandat Etaj parter din 4
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Reabilitat termic Structura beton Structura caramida
Descriere
New Block Stefan cel Mare, Obor este un proiect modern p+4 ce va fi construit cu atentie la detalii si finisaje. Materialele folosite pentru constructia acestui imobil sunt de cea mai buna calitate,
Detalii suplimentare
New Block Stefan cel Mare - Obor este un proiect modern P+4 ce va fi construit cu atentie la detalii si finisaje.Proiectele dezvoltate anterior acestui imobil,au fost vandute integral,fapt ce atesta calitatea imobilelor.
Structura cladirii este pe cadre de beton,diafragme si plansee si fundatie tip radier general.Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida Porotherm. Imobilul este incadrat in cea mai buna clasa energetica si are o izolatie exterioara de 10 cm.
Apartamentele vor fi predate cu pereti zugraviti cu vopsea lavabila ( culoare alba), si obiecte sanitare de calitate,urmand sa fie personalizate dupa bunul plac.Finisajele, de calitate , vor fi alese de catre potentialul comparator dintr-o gama larga de : parchet laminat, gresie ,faianta si usi de interior,montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.

PRETUL NU INCLUDE TVA !
1 vizualizari Bucuresti 04 Jul 17 11:24
Evolutia preturilor imobiliare in Stefan cel Mare-Tei
se incarca..
Anunt inactiv