Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
250.000 €
Bucuresti 23 Apr 12:13

Anunt inactiv

UNIRII

93.000 €

UNIRII,

93.000 €
Caracteristici
Suprafata 70 mp An 2015 Semidecomandat Nivel intermediar Finalizat
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton Structura caramida
Descriere
acte disponibile, accept credit, langa Parcul Carol, autobuz si tramvai la 50 m de bloc, finisaje noi, centrala proprie, loc de joaca copii in curtea blocului, Tineretului, Vitan, Timpuri Noi, Dristor,
Detalii suplimentare
VANZARI DEZVOLTATOR - fara comision.

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential finalizat, ce se afla in sectorul 4, la o distanta de 300 m de PARCUL Carol si doar 10 minute pe jos pana la P-ta UNIRII .
O astfel de zona este cautata de acel segment al clientelei, cu o viata activa, care doreste sa locuiasca in centrul Bucurestiului, dar care doreste sa beneficieze de multiplele facilitati oferite de apropierea de un parc .
Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere intr-un bloc nou situat intr-o zona centrala, la numai 13 minute de mers pana la Piata Unirii.
Apartamentul dispune de doua dormitoare si un living, o bucatarie care poate fi inchisa, 2 bai si 1 balcon. Impartirea este semidecomandata, spatiul de zi servind ca trecere pentru unul dintre dormitoare.
Acesta reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa locuiasca intr-un imobil nou in zona centrala.
VANZARI DEZVOLTATOR - fara comision.
1 vizualizari Bucuresti 02 Oct 16 12:00
Anunt inactiv