Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Brancoveanu, Izvorul Trotusului

69.955 €

Brancoveanu, Izvorul Trotusului,

69.955 €
Caracteristici
Suprafata 62 mp An 1975 Semidecomandat Etaj 3 din 4
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Reabilitat termic Structura beton
Descriere
renovat recent cu autorizatie de constructie, bloc reabilitat, vedere mixta, super lux, superluminos, usi glisante, mobilat utilat, zona linistita, 10-12 minute pana la st. metrou. Doar cash.
Detalii suplimentare
Apartamentul este structurat la modul ideal: Exista o zona de zi formata din hol intrare cu grup sanitar de serviciu, bucatarie si living. Livingul este separat de zona de dormit printr-o usa glisanta marca Pinum ce separa in mod discret functionalitatile de zi si odihna. Din holul frumos decorat avem baia in fata si in partea stanga si dreapta cele 2 dormitoare din care unul are si balon. Fiecare dintre dormitoare au de asemenea usi glisante marca Pinum.
Platesti 69.955€ si te muti! Nu platesti comision, Nu-ti bati capul sa gasesti zugravi, sa cauti materiale, sa stai dupa munictori, si sa pierzi astfel un timp pretios si sa depasesti bugetul alocat renovarea cum se intampla adesea. Aici totul este pus la punct daca-ti place, CUMPERI si TE MUTI!.
ALTE DETALII ZONA: Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun
LOCALIZARE: latitudine 44.3871217° nordică, longitudine 26.1074425° estică
20 vizualizari Bucuresti 12 May 17 17:11
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv