Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
90.000 €
Bucuresti ieri, 11:29
...
330.000 €
Bucuresti 22 Mar 09:43
...
290.000 €
Bucuresti 22 Mar 14:20

Anunt inactiv

Central Park

230.000 €

Central Park

230.000 €
Caracteristici
Suprafata 118 mp An 2007 Decomandat Etaj 8 din 11
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton
Descriere
Design rafinat, dotari moderne, Finisaje premium,apartament perfect pentru investitie sau rezidenta.
Detalii suplimentare
Central Park a fost creat pe ideea de a oferi locatarilor săi o oază de relaxare și bucuria de a veni acasă. Echipa de administrare a acestui complex rezidențial a venit în întâmpinarea nevoilor locatarilor prin amenajarea unor spații verzi întinse pe aproximativ 14.000 mp, cu alei pietonale, grădini, o fântână arteziană, un loc de joacă pentru copii, precum și prin oferirea unor servicii conexe de spălătorie/curățătorie, croitorie/retușuri, reparații încalțăminte, copiere chei.
Bistro Vecchio este localizat în parcul ansamblului rezidențial și oferă locatarilor o superbă terasă în care aceștia pot alege din meniul bucătăriei italiene mediteraneene ce transformă subtil fiecare masă într-o experiență de neuitat cu ajutorul unuia dintre cei mai buni bucătari ai noii generații de cunoscători ai gastronomiei italiene. Același meniu este disponibil și cu livrare acasă pentru locatarii complexului.
2 vizualizari Bucuresti 30 Jan 18 10:14
Evolutia preturilor imobiliare in Stefan cel Mare-Tei
se incarca..
Anunt inactiv