Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Dimitrie Leonida, zona de vile

64.900 €

Dimitrie Leonida, zona de vile,

64.900 €
Caracteristici
Suprafata 70 mp An 2016 Decomandat Etaj 1 din 2
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Structura beton
Descriere
spatios, in bloc cu doar 12 apartamente, cate 4 pe nivel, spatii vitrate mari, baie cu geam, contorizare individuala, finisajele sunt la alegerea cumparatorului. Acceptam si credit bancar,
Detalii suplimentare
Amplasament

Apartament de 3 camere, decomandat este gandit astfel incat sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra. Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui apartament de 3 camere, dormitoare spatioase, cu vedere catre spatiul verde, Magic Residence este locul indicat.
Clădire

Imobilul are un regim de inaltime P+2, fiind bransat la toate utilitatiile orasului (apa, gaze, curent, canalizare) si este construit pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, iar in interior cu caramida de 12 cm, exteriorul este anvelopat cu polistiren de 10 cm.
Proprietate

Cu o suprafata utila totala de 70.00 mp, apartamentul va deveni un camin excelent, oferind un grad ridicat de intimitate si confort. Acest lucru a fost posibil datorita unei proiectari corecte, care a tinut cont de ergonomie si logica vietii de zi cu zi, eliminandu-se astfel spatiile pierdute sau holurile de decomandare foarte mari specifice, de obicei, locuintelor in bloc.
1 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 22 May 17 18:20
Anunt inactiv