Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
250.000 €
Bucuresti azi, 05:30

Anunt inactiv

Luica 3 camere decomandat

53.500 €

Luica 3 camere decomandat

53.500 €
Caracteristici
Suprafata 57 mp An 2017 Decomandat Etaj 2 din 5
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
Oferta! Va oferim spre vanzare cea mai buna alegere pentru un apartament de 3 camere decomandat avand in vedere pretul, compartimentarea si suprafata! Pretul apartamentului este de 53.500 Euro.
Detalii suplimentare
Oferta! Va oferim spre vanzare cea mai buna alegere pentru un apartament de 3 camere decomandat avand in vedere pretul, compartimentarea si suprafata! Pretul apartamentului este de 53.500, termen finalizare 1 luna Total decomandat! Aveti posibilitatea de a va alege finisajele! Blocul este situat in zona luica, in spatele bulevardului principal, zona linistita intre case, aveti foarte mult spatiu verde! Comision 0% Direct de la Dezvoltator! Aveti 5 minute pana la statia RATB, iar 8 minute pana la Tramvai! Pozele au titlu informativ, aveti posibilitatea de a va alege finisajele! Pentru orice detaliu cu referire la apartamentul acesta, contactati-ma!
1 vizualizari Bucuresti 01 Jul 17 17:10
Anunt inactiv