Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
75.000 €
Ilfov 25 Mar 11:52
...
125.000 €
Bucuresti 24 Mar 13:10

Anunt inactiv

Luica, Cel mai bun pret al zonei, Finalizat

53.500 €

Luica, Cel mai bun pret al zonei, Finalizat

53.500 €
Caracteristici
Suprafata 56 mp An 2017 Decomandat Etaj 1 din 5
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton Structura caramida
Descriere
Luica, Apartament decomandat, bloc nou, direct dezvoltator, contorizat individual, bransat la utilitati, predare la cheie. Dotari: g,f,p,t,centrala,obiecte sanitare,usi. Pret promotional! 0% COMISION!
Detalii suplimentare
Un ansamblu deosebit care se evidentiaza in zona de Sud a capitalei este amplasat intre 2 artere principale din zona de Sud, la o distanta de cca 4 minute de statia de Tramvai ( acces din Soseaua Luica si Soseaua Giurgiu) .
Dezvoltatorul va da posibilitatea de a va personaliza apartamentul prin alegerea finisajelor (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, etc).
Fiecare apartament este bransat la toate utilitatile si este contorizat individual.
Incalzirea locuintelor se face cu centrale termice de apartament de 24kw si radiatoare din otel. Cladirea este izolata termic cu polistiren expandat de 10 cm.
Regimul de inaltime al imobilului este de P+4+M etaje, construit pe cadre de beton armat, inchideri si compartimentari din caramida Porotherm de 25 cm, iar pe interior este folosita cea cu dimensiunea de 11,5 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm.
1 vizualizari Bucuresti 06 May 17 12:50
Anunt inactiv