Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
330.000 €
Bucuresti azi, 15:18
...
495.000 €
Bucuresti 11 Apr 10:45

Anunt inactiv

Aviatiei, Parc Herastrau, retras de la strada

218.000 €

Aviatiei, Parc Herastrau, retras de la strada,

218.000 €
Caracteristici
Suprafata 180 mp An 2016 Decomandat Etaj parter din 3
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Loc parcare Structura beton
Descriere
unicat, 4 camere cu curte proprie de 75mp. Bloc terminat, incalzire pardoseala, centrala, tripane Germania, degivrare, organizat perfect, finisaje premium, boxa si garaj disponibile la cerere.
Detalii suplimentare
Cladire unicat, cu doar 3 etaje, cocheta si intima, sigura si speciala.TOP LOCATION: zona de Nord, cartier Aviatiei, foarte aproape de parcul Herastrau si de metrou, intr-o zona exclusivista din capitala, cu un microclimat unic datorat lacului si parcului Herastrau.
Apartamentul are 4 camere, suprafete vitrate pe 3 din cele 4 laturi ale apartamentului si un grad de luminozitate ridicat in oricare dintre anotimpuri. Este un apartament spatios, cu o suprafata construita de 178 mp, cu TERASE de 28mp,si o CURTE INDIVIDUALA de 75mp care include terasele. Bucataria este inchisa si baile au geamurii, dormitorul matrimonial are dresing si baie proprie.Intreg apartamentul este perfect organizat si impartit.
Gradina individuala prevazuta cu sistem de irigatie.Incalzirea este prin pardoseala. Spatiile comune sunt placate cu marmura si piatra naturala. Finisaje premium, boxa si garaj subteran disponibile la carere. Apartament unic in bloc.
NU se adauga TVA!!!!!!!
1 vizualizari Bucuresti 29 Apr 17 19:57
Evolutia preturilor imobiliare in Aviatiei
se incarca..
Anunt inactiv