Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
895.100 €
Bucuresti azi, 10:34
...
335.000 €
Bucuresti azi, 11:59

Anunt inactiv

Dorobanti, Mario Plaza

169.900 €

Dorobanti, Mario Plaza,

169.900 €
Caracteristici
Suprafata 111 mp An 1938 Semidecomandat Etaj parter din 1
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Repartitoare caldura Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Loc parcare Structura beton
Descriere
situat la parterul unei vile S+P+1+M, singur curte. Are living, dining, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, terasa, boxa demisol, camera la mansarda. 143 mp total. Legea 112 fara probleme. Parcare.
Detalii suplimentare
Spatiile comune se impart in cota egala cu familia de la etaj, astfel incat, pe acte, fiecare apartament are o boxa la demisol si o camera la mansarda. Suprafata utila a apartamentului de la parter este 104.65 mp plus terasa de 6,28 mp. Suprafata totala(cu incaperile de la demisol si mansarda)este 143,16 mp. Imobilul arata decent, este solid, insa fatada nu a fost refacuta. Interiorul apartamentului este curat, s-au pastrat usile originale si parchetul, insa s-au pus calorifere si CT noi. Intrarea principala este ca la un bloc obisnuit, comuna cu cea a proprietarilor de la etaj. Exista si o iesire prin spatele imobilului, folosita exclusiv de proprietarii apartamentului de la parter. Terenul nu este in proprietate, fiind vorba despre Legea 112, insa curtea din spatele, lateralul si fata imobilului este generoasa. Strada este linistita, doar cu bloculete cu regim mic de inaltime - in rest, are doar case interbelice. Fara sarcini. Pentru informatii suplimentare,rugam contactati brokerul.
1 vizualizari Bucuresti 11 Oct 17 22:58
Evolutia preturilor imobiliare in Floreasca-Dorobanti
se incarca..
Anunt inactiv