139.000 €
Piata Romana, ambasada Angliei
  • Suprafata 116 mp
  • An 1930
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 5

Descriere anunţ

Piata Romana, ambasada Angliei, apartament in zona ultracentrala, pazita Reconsolidat 1992, se poate credita, 3 dormitoare + living. Renovat: parchet masiv modern, ferestre si usi interioare noi, instalatii noi, bucatarie mobilata,

Detalii suplimentare

Prin amplasarea la 2 minute de mers de Piata Romana, pe strada adiacenta bulevardului principal, chiar in vecinatatea ambasadei Angliei, apartamentul beneficiaza atat de tot ceea ce zona ultracentrala are de oferit (acces rapid in orice colt al orasului, magazine, restaurante si cafenele de calitate, teatru, scoala, parc), cat si de liniste şi de un plus de siguranta (zona e pazita).

Apartamentul are o compartimentare cu 3 dormitoare de sine statatoare plus living - este ideal pentru o familie cu copii.

Foarte important: imobilul a fost reconsolidat in 1992, iar apartamentul a fost renovat complet recent cu materiale de buna calitate, in culori neutre, calde. Au fost schimbate usile interioare, parchetul (masiv-modern), ferestrele, centrala etc. Linia de bucatarie din imagini este bonus.

Proprietate HABITAT Brokers

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton