Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
495.000 €
Bucuresti 11 Apr 10:45
...
330.000 €
Bucuresti azi, 15:18

Anunt inactiv

Soseaua Nordului, parc Herastrau

208.950 €

Soseaua Nordului, parc Herastrau,

208.950 €
Caracteristici
Suprafata 166 mp An 2009 Decomandat Etaj 1 din 5
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Alarma Apometre Balcon Contor gaze Debara Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
Herastrau Residence, finisat, faianta, marmura Italia, ac, izolat, tamplarie aluminiu, certificare energie clasa A,
Detalii suplimentare
Ansamblul de apartamente Herăstrău Residence este compus din 30 de apartamente de 3 și 4 camere. Apartamentele sunt dispuse pe 6 nivele (parter + 5 etaje) și au doua scări de acces fiecare prevazuta cu lift Schindler. Complexul de apartamente este prevazut cu locuri de parcare subterana pentru fiecare apartament. Apartamente sunt complet finisate cu faianță si marmura import Italia de calitate premium. Fiecare apartament are dotări standard inclusiv aer condiționat sistem multisplit în livingul fiecărui apartament și în dormitoare, prize și comutatoare de ceramica, tâmplărie aluminiu, usa de la intrarea in apartament este blindata si cele din interiorul apartamentului firma Pinum. Apartamentele se livrează la cheie, finisajele fiind de cea mai buna calitate, import Italia.
Locuințele sunt certificate energetic clasa A/B. Astfel costurile cu climatizarea sunt mult mai mici. Complexul se afla foarte aproape de Parcul Herăstrău, Mall Băneasa, Aeroport Băneasa și Aeroport Henri Coandă.
1 vizualizari Bucuresti 08 May 17 14:33
Evolutia preturilor imobiliare in Aviatiei
se incarca..
Anunt inactiv