Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Cartierul Leordeni,Centura de Sud Oras Popesti

89.000 €
1 / 3

Cartierul Leordeni,Centura de Sud Oras Popesti

89.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 120 mp Teren 130 mp An 2017 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Alimentare apa Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Gradina
Descriere
Vila tip duplex,curte 130 mp,utilitati,canalizare,cartier de case si vile individuale,acces catre sectorul 4 (Piata Sudului) , cu mijloacele transport in comun in 10 minute.
Detalii suplimentare
Constructia se remarca prin structura de rezistenta solida, formata din: cadre de beton cu armatura de fier de cea mai buna calitate si completata cu pereti din caramida Porotherm pentru interior si exterior. Fatada este placata cu polistiren de 10 cm pentru izolatie termica si acoperita cu tencuiala decorativa.
Aveti posibilitatea de a va personaliza interiorul locuintei cu finisaje de cea mai buna calitate precum: parchet, gresie, faianta, usi de interior, iar ca dotari acesta este echipata cu centrala termica proprie si calorifere din otel, usa exterior anti-efractie metalica, tamplarie
Vila face parte dintr-un ansamblu rezidential compus din doua duplexuri, cu regim de inaltime P+1E+Pod si cu suprafata utila de 120mp. Casa dispune de un teren de 130 mp si este formata din living cu bucatarie, 3 dormitoare, 3 grupuri sanitare si o mansarda open-space.
1 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 17 Oct 17 15:03
Anunt inactiv