Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Popesti Centru, Sos Oltenitei ,Str Scolii

87.000 €
1 / 2

Popesti Centru, Sos Oltenitei ,Str Scolii

87.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 140 mp Teren 80 mp An 2017 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Alimentare apa Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Gradina
Descriere
Vila tip Duplex disponibila imediat,finisaje la alegere,zona deosebita,case si vile individuale,asfaltata si curata, acces rapid catre sos Oltenitei si sectorul 4.
Detalii suplimentare
Constructie noua , finalizata !
Regim de de înălțime P+ 1E + Pod (Parter, Etaj și Etaj Mansardabil).Mansarda se preda open- space si dvs o puteti compartimenta dupa propriile cerinte .
Imobilul este ridicat cu stâlpi, grinzi din beton armat, cu pereți din cărămidă tip Porotherm, folosită și pentru construcția pereților de la interior.
De la adresa clădirii se poate ajunge pe soseaua Olteniței, o rută directă către Sectorul 4 și drumuri alternative,pe soseaua Olteniței circulă mașinile Ratb 402, 414 , către Piața Sudului și mașinile maxi taxi 244, 243, in aceeasi direcție.
Într-o zonă cu rețele de străzi asfaltate, cu utilitati individuale și clădiri cu regim redus de înălțime ( case si vile individuale )
Se vinde complet finisata cu urmatoarele dotari : centrala temica prin condensatie,calorifere, placari ceramice in baie si bucatarie, usi interioare , parchet .
Detalii suplimentare/vizionari-0722.272.058-Ionel
1 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 20 Oct 17 14:41
Anunt inactiv