Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
48.900 €
Ilfov 13 Apr 08:05
...
48.900 €
Ilfov 13 Apr 08:05
...
49.700 €
Ilfov 13 Apr 08:05

Anunt inactiv

Colentina, Fundeni

37.619 €

Colentina, Fundeni,

37.619 €
Caracteristici
Suprafata 43 mp An 2017 Decomandat Etaj parter din 5
Optiuni interior: Centrala termica Contor gaze Instalatii sanitare noi Izolatie termica Repartitoare caldura Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
de vanzare garsoniera spatioasa, complet decomandata, finisata, finisaje la alegere, obiecte sanitare in bai. Zona linistita, loc de joaca pentru copii, spatii verzi. Direct dezvoltator, comision 0.
Detalii suplimentare
Garsoniera de vanzare, decomandata, se preda complet finisata, finisaje la alegere, obiecte sanitare in bai. Este situata intr-un complex rezidential dintr-o zona linistita, dar totodata, avand acces facil la punctele centrale si importante ale Bucurestiului. Ansamblul detine loc de joaca pentru copii, spatii verzi de relaxare, locuri de parcare, (atat subterante cat si supraterane).

Facilitati:
- boxe
- locuri de parcare supraterane
- locuri de parcare subterane
- loc de joaca pentru copii

DIRECT DEZVOLTATOR, COMISION 0.

Vă prezentăm un nou concept, gândit special pentru tine si familia ta!

Ansamblul îți pune la dispoziție o gamă variată de locuințe, adaptate celor mai exigente gusturi, remarcându-se printr-un design îndrăzneț și un excelent raport calitate/preț. Alege să trăiești într-o zonă liniștită, curată, dar având totul aproape! Începând de la grădinițe, școli, supermarketuri, mijloace de transport în comun; până la farmacii, spitale și spații de recreere.
1 vizualizari Bucuresti 18 Oct 17 20:21
Video
Anunt inactiv