Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
25.900 €
Bucuresti 22 Mar 10:20
...
43.000 €
Bucuresti ieri, 14:10
...
32.500 €
Bucuresti 17 Mar 17:05
...
27.000 €
Bucuresti 09 Mar 08:05

Anunt inactiv

Splaiul Unirii, garsoniera mutare rapida

43.300 €

Splaiul Unirii, garsoniera mutare rapida,

43.300 €
Caracteristici
Suprafata 40 mp An 2017 Decomandat Etaj parter din 2
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
garsoniera propusa spre vanzare se afla intr-o zona linistita, este foarte bine compartimentata, situata intre 2 statii de metrou si cu acces facil catre Splaiul Unirii. Pret valabil pentru cash;
Detalii suplimentare
Garsoniera propusa spre vanzare se afla intr-o zona linistita, este foarte bine compartimentata, situata intre 2 statii de metrou si cu acces facil catre Splaiul Unirii.
Structura de rezistenta este de tip dual, in cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare. Zidaria exterioara si interioara este din caramida de tip Porotherm . Termoizolatia exterioara din polistiren EPS 80 de 10cm si finisaj cu tencuiala decorativa rezistenta in timp. Peretii interiori sunt tencuiti si finisati cu glet de ipsos si vopsiti cu vopsea lavabila alba.

Garsoniera se vinde bransata la toate utilitatile (energie electrica, apa, canal si gaze naturale), care sunt contorizate individual. Finisajele sunt atent executate cu materiale de foarte buna calitate. In cazul achizitiei in timpul constructiei, gresia, faianta, parchetul, usile de interior pot fi alese dintr-o mare varietate de modele, in limita unui buget generos.
1 vizualizari Bucuresti 24 Nov 17 15:37
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv