Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
63.990 €
Prahova azi, 10:30

Anunt inactiv

Valea Prahovei, Sinaia

37.500 €

Valea Prahovei, Sinaia,

37.500 €
Caracteristici
Suprafata 55 mp Decomandat Etaj 3 din 10
Optiuni interior: Apometre Balcon Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
garsoniera decomandata Sinaia, 55.90 mp utili, balcon 13 mp, cu vedere spre munte, finisat, obiecte sanitare in baie, centrala termica si calorifere, utilitati contorizate, se preteaza pentru turism.
Detalii suplimentare
Garsoniera decomandata Sinaia

Spatiul de locuit al acestei garsoniere este unul de-a dreptul impresionant daca te gandesti ca numai incaperea in sine are aproape 30 de metri patrati. Balconul, de asemenea, este unul spatios, de 13 metri patrati, suficient cat sa poti admira in tihna, impreuna cu familia sau prietenii tai, privelistea montana ce se intinde in fata acestei proprietati.
Garsoniera, care se afla in cel mai renumit ansamblu de pe Valea Prahovei, Olympus Residence Sinaia, se bucura de o serie de finisaje de lux, de la usa de intrare antie-fractie, gresie de la firme renumite, parchet triplu stratificat, centrala termica si radiatoare, la usi celulare la interior, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan, inclusiv conexiune la telefonie si internet, cablu TV si interfon.

In plus, ansamblul beneficiaza si de un spatiu proiectat ca centru de agrement, desfasurat pe 2 etaje, in care regasesti un restaurant, un centru spa, o sala de fitness, bowling, cafenea.
3 vizualizari Prahova, Sinaia, 15 Jan 18 10:35
Anunt inactiv