Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
75.000 €
Ilfov 10 Apr 16:22
...
35.000 €
Ilfov 15 Apr 11:37
...
37.500 €
Ilfov azi, 18:00

Anunt inactiv

Branesti central, Ilfov, teren

64.800 €

Branesti central, Ilfov, teren,

64.800 €
Caracteristici
Suprafata 1.538 mp Intravilan Deschidere 14 ml
Detalii suplimentare: Acces drum asfaltat Alimentare apa Autorizatie constructie Cadastru Canalizare Certificat urbanism constructie teren Curent electric Gaze Ingradit Intabulare Liber Parcelabil Stradal
Descriere
cabana de lemn 41mp, camera de zi, baie, bucatarie functionale, strada asfaltata, toate utilitatile, canalizare, alimentare cu apa, gaze, curent, sera 45 mp, gard cu poarta pentru auto.
Detalii suplimentare
Terenul are o suprafata de 1538mp, in forma dreptunghiulara, cu urmatoarele dimensiuni: deschidere la drum asfaltat (cu trotuar si utilitati) de 14ml si o lungime de 76ml. Pe acest teren au fost ridicate o constructie din lemn, parter, in suprafata de 41mp si un gard (dotat cu o poarta mobila pentru masini) care inconjoara tot terenul. Constructia are o camera de zi, o bucatarie, un grup sanitar si o terasa. Acolo beneficiati de urmatoarele utilitati: curent electric, fosa septica cu mai multe compartimente si apa curenta furnizata de un put cu hidrofor. In curte exista un solar functional de legume, cativa pomi fructiferi, o gradina si o zona special amenajata pentru pasari domestice. Toate utilitatile necesare sunt la poarta: retea locala de apa, gaze, canalizare.
Vecinii sunt linistiti si cumsecade.
Zilnic exista curse de autocare, microbuze si trenuri de la Branesti spre Bucuresti, unde durata unei curse este de aproximativ jumatate de ora.
1 vizualizari Ilfov, Branesti, 23 May 17 12:50
Anunt inactiv