Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Casa cu Tei Rezidential, dupa Buftea

7.400 €

Casa cu Tei Rezidential, dupa Buftea,

7.400 €
Caracteristici
Suprafata 500 mp Intravilan Deschidere 20 ml
Detalii suplimentare: Acces drum asfaltat Autorizatie constructie Cadastru Certificat urbanism constructie teren Curent electric Cut Gaze Ingradit Intabulare Liber Parcelabil Pot Pud Puz Stradal
Descriere
intre 500-1750 mp, 7.400 Euro /lotul, 25 min. de Piata Victoriei, loturi intre case, paza, iluminat, certificat urbanism p+2, se poate construi imediat, acces direct din DN1A, intre 3 paduri.
Detalii suplimentare
Ansamblul se afla imediat dupa Buftea. Mai multi proprietari s-au mutat si locuiesc in complex. Ca mijloc alternativ de transport sunt 3 firme de microbuze care trec la fiecare 10-15 minute. La fiecare lot cumparat se primesc 3 arbusi de tei cadou. In vecinatate se afla Mega Image iar loturile din fata sunt destinate spatiilor comerciale. In dreptul unor loturi se afla stalpii de curent trifazic iar la altele urmeaza sa fie montati.

In mijlocul ansamblului este amenajat un parculet cu destinatia de spatiu verde, picnic, socializare si loc de joaca pentru copii.

Fiecare lot are propriul cadastru si intabulare. Toate actele sunt la zi si tranzactia se poate face imediat. Se poate da un avans si trece un temen de maxim 2-3 luni.

Fiecare lot este delimitate de tarusi metalici de catre un cadastrist autorizat.

Reteaua de curent este disponibila si pe langa pretul terenului se plateste si contributia la reteaua de electricitate.
150 vizualizari Dambovita, Crevedia, 11 Mar 19 10:06
Anunt inactiv